Baguettesvorm Emile Henry Fusain 390 x 240 mm
Productbeschrijving
Met deze baguettesvorm van het merk Emile Henry bakt u in een handomdraai heerlijk knapperige stokbroden. De vorm biedt ruimte aan drie stokbroden en is voorzien van geribbelde sleuven. Doordat het product een speciale vorm heeft worden de broden gebakken in de juiste luchtvochtigheid en met een juiste koolstofdioxide gehalte, waardoor de broden heerlijk knapperig worden. Het product is vervaardigd van High Resistance® aardewerk. Dit materiaal is erg stevig en zorgt tevens voor een mooie en stijlvolle uitstraling. Het aardewerk is tevens zo bewerkt dat het kras- en stootvast is, daarnaast is deze baguettevorm hittebestendig. De vorm is geschikt voor de vaatwasser.
Over Emile Henry
Emile Henry is opgericht in het jaar 1850 in het zuiden van Frankrijk. Het familiebedrijf produceert alle producten zelf in hun fabriek. Jarenlange kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat Emile Henry een begrip is in de Franse keuken. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor u nog jarenlang kunt genieten van het kookgerei. Alle producten zijn met passie en liefde gemaakt waardoor elk product uniek is in zijn soort. Doordat een groot deel met de hand wordt gemaakt is elk product voorzien van de initialen van de medewerker die het heeft gemaakt. Elk item wordt persoonlijk gecontroleerd en met oog voor detail gemaakt. De pannen en schalen zijn tevens ook geschikt voor in de vaatwasser en zijn stoot- en krasvast.
Specificaties
- EAN
- 3289317995064
- Bakvorm
- Merk
- Emile Henry
- Serie
- Emile Henry Fusain
- Kleur
- Zwart
- Materiaal
- Aardewerk
- Afmeting
- 39 x 42 cm
- Vorm
- Rechthoek
- Antiaanbaklaag
- Nee
- Krasbestendig
- Ja
- Uitneembare bodem
- Nee
- Vaatwasserbestendig
- Ja
- Geschikt voor
- Oven
Productbeschrijving
Met deze baguettesvorm van het merk Emile Henry bakt u in een handomdraai heerlijk knapperige stokbroden. De vorm biedt ruimte aan drie stokbroden en is voorzien van geribbelde sleuven. Doordat het product een speciale vorm heeft worden de broden gebakken in de juiste luchtvochtigheid en met een juiste koolstofdioxide gehalte, waardoor de broden heerlijk knapperig worden. Het product is vervaardigd van High Resistance® aardewerk. Dit materiaal is erg stevig en zorgt tevens voor een mooie en stijlvolle uitstraling. Het aardewerk is tevens zo bewerkt dat het kras- en stootvast is, daarnaast is deze baguettevorm hittebestendig. De vorm is geschikt voor de vaatwasser.
Over Emile Henry
Emile Henry is opgericht in het jaar 1850 in het zuiden van Frankrijk. Het familiebedrijf produceert alle producten zelf in hun fabriek. Jarenlange kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat Emile Henry een begrip is in de Franse keuken. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor u nog jarenlang kunt genieten van het kookgerei. Alle producten zijn met passie en liefde gemaakt waardoor elk product uniek is in zijn soort. Doordat een groot deel met de hand wordt gemaakt is elk product voorzien van de initialen van de medewerker die het heeft gemaakt. Elk item wordt persoonlijk gecontroleerd en met oog voor detail gemaakt. De pannen en schalen zijn tevens ook geschikt voor in de vaatwasser en zijn stoot- en krasvast.
Reviews
Emma Guit
2 oktober 2023
Fantastisch product
- Makkelijk in gebruik
- Werkt perfect
- Ziet er mooi uit
Geëmigreerd naar Portugal mis ik maar één ding: knapperig stokbrood!
Met de baguettes vorm, is mijn laatste restje heimwee verdwenen;-)
Adrian+Sunter
6 december 2020
Quality product
This item is a gift for my son who loves to bake. He has wanted to try making baguettes. The item was well packaged and arrived safely & in a timely manner. I had previous issues finding the item in black so was pleased you had it in stock. I know he will love this gift.
Cheryl+Young
22 augustus 2020
Glad I bought the item
- Easy to put dough in
- Easy to clean
- Baked bread beautifully
- Heavy with lid on
I used a French baguette flour mix with my Kitchen Aid to knead the dough. The dough was easy to handle and the baguette mould made the process of cooking the bread so easy.