Menu
Menu
Geschikt voor
Levertijd

Au Bain Marie Pan

Op deze pagina kunt u onze au bain marie pannen vinden. Met een au bain marie pan kunt u etenswaren af laten koelen of tot het kookpunt opwarmen. Deze techniek maakt gebruikt van een waterbad (warm of koud) die onder de pan wordt geplaatst waardoor de etenswaren heel rustig worden verwarmd of worden afgekoeld. Dit voorkomt schifting van producten zoals eieren of chocola. Door op onderstaande afbeeldingen te klikken komt u meer te weten over het betreffende product en heeft u de mogelijkheid om het product aan uw winkelwagen toe te voegen.

Au Bain Marie Pannen

Een au bain marie pan is een product die na gebruik niet meer weg te denken is uit uw keuken. Etenswaren kunnen met behulp van deze pan op een geleidelijke manier worden verwarmd of afgekoeld. Naast de au bain marie pan heeft de Kookexpert een groot assortiment aan andere kwalitatief hoogwaardige pannen. Indien u nog vragen heeft over bovenstaande pannen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Au Bain Marie pan inductie

De inductie pannen van Au Bain Marie zijn uiterst geschikt voor het verwarmen van sauzen of het smelten van een heerlijke reep chocolade. De pannen van dit toonaangevende merk werken op basis van een waterlaag onderin de pan. De waterlaag warmt langzaam op tot 100 graden waarmee sauzen niet zullen aanbranden of -bakken.