Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Zeef

Een zeef is onmisbaar bij het maken van een lekkere taart of cake. Door het meel goed door de zeef te halen wordt het beslag mooi glad en luchtig. Dit maakt elke taart nog lekkerder. Op kookexpert bieden wij u graag diverse zeven aan, zoals bijvoorbeeld passeerzeven. Daarnaast kan een goede zeef jarenlang mee door de goede kwaliteit. Met welke zeef bakt u de meest lekkere cake?

Passeerzeef

Een goede passeerzeef is onmisbaar in de keuken. Deze zeef komt niet alleen van pas bij het bakken, maar ook bij het bereiden van andere gerechten. Met een passeerzeef is het gemakkelijk om ingrediënten te malen of te pureren. Dit is ideaal voor een cake, jam of soep. Het assortiment van passeerzeven is op Kookexpert erg divers door de vele merken en materialen. Met een fijne passeerzeef zet u in een hand omdraai de beste gerechten op tafel.