Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Bakkwasten

Als u graag taarten, quiches of cakes maakt dan is deze kwast onmisbaar in uw keuken. Traditionele bakkwasten zijn gemaakt van natuurlijke borstelharen terwijl de moderne bakkwast vaak van hittebestendige siliconen zijn gemaakt. Een bakkwast kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan een bakkwast gebruikt worden voor het invetten van een bakplaat, rooster of bakvorm en kan men deeg voorzien van een glazuurlaagje. U kunt op onderstaande afbeeldingen klikken voor meer informatie en om het product direct aan uw winkelwagen toe te voegen.

Bakkwast

Door het gebruik van een bakkwast voorkomt u het aankoeken van eten aan een bakplaat, rooster of bakvorm. U kunt deze gemakkelijk invetten waardoor u het eten makkelijk los kan halen uit de pan of bakvorm. Verder kunt u deze ook gebruiken voor het uitsmeren van vleessappen over braadvlees, insmeren van deeg voor een glanslaagje of om glazuur aan te brengen. Indien u nog vragen heeft over bovenstaande bakkwasten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.